Není utěrka jako utěrka!

Nepostradatelný doplněk, bez kterého se neobejde žádná domácnost. Jaké by měla mít kuchyňská utěrka barvu a vlastnosti? Především skvělou savost a měkkost, červenou nebo snad černou barvu? Pokud papírová utěrka dobře vypadá může vaši kuchyň rozzářit. Dopřejte své kuchyni trochu parády a sobě potěšení z toho, že papírová utěrka, kterou používáte, je praktický i stylový pomocník!

Moderní kuchyně si žádá stylový design

Bílé papírové utěrky jsou již okoukané, a tak je na čase zkusit něco nového! Co takhle barevné kuchyňské utěrky, které můžete sladit s interiérem nebo jen sáhnout po své oblíbené barvě. Neodolali jste pokušení a vyladili jste si kuchyň v moderním stylu? Pak vás jistě okouzlí exkluzivní kolekce designových barevných utěrek, které podtrhnou originální vzhled vaší kuchyně. Tyto utěrky jsou vyrobeny ze 100% přírodní celulózy a je biologicky rozložitelná. Jakmile vstřebáte požitek z dokonalého vzhledu, můžete se těšit ze 120 listů na roli což odpovídá skoro 30 m. Nabízí více listů než role obyčejné velikosti, díky čemuž nebudete měnit roli tak často a přidáváte stylovou přidanou sílu a měkkost. Jsou to papírové ubrousky, které jsou více savé, silné a připraveny zvládnout jakýkoli nepořádek.

barevné kuchyňské utěrky renova

Tipy na využití papírových kuchyňských utěrek

  • Nejlepší kamarád v kuchyni díky jejich všestrannosti.
  • Méně tuku při pokládání smaženého jídla na papírové utěrky.
  • Vždy čerstvá zelenina, pokud papírovou utěrku navlhčíte a zabalíte do ní ovoce a zeleninu.
  • Pohlcovač vlhkosti při sušení masa, ovoce a zeleniny.
  • První pomoc, pokud potřebujete rychle něco osušit, setřít, nebo vyleštit.
  • Ochraňte své pánve i nádobí vložením papírové kuchyňské utěrky mezi ně. Předejdete tak poškrábání a prodloužíte jejich životnost.

 

Papírová barevná utěrka jako praktický dárek? Proč ne?

Jedete na návštěvu a přemýšlíte, čím potěšit hostitele či hostitelku? Barevnou papírovou utěrkou jistě nikoho neurazíte. Je léto a budete grilovat? Co takhle pro pána ke grilu černou kuchyňskou utěrku, která se bude jistě perfektně hodit při jakékoliv příležitosti!