10 věcí, které nesmí chybět na toaletě

I když v místnosti s toaletou hraje hlavní roli právě záchod, umyvadlo a ručník, proč si neudělat i tohle místo krásné? Poradíme vám, co vám na toaletě nesmí chybět, aby místnost působila jako z katalogu. Je to snadné!

Umyvadlo a ručník jako základ

Samozřejmě, že je krásné mít místnost promyšlenou do detailu. V první řadě ale nesmíte zapomenout na ty nejpraktičtější věci. Pokud tak plánujete pořídit samostatné WC, určitě nezapomeňte na malé umyvadlo. V poličce je pak vhodné mít zásobu malých ručníků na ruce, aby nikdy nechyběly!

Ať vám netáhne na nohy

Po ránu i během noci na záchodě oceníte teplo pod nohama. Vydržet vám může po dlouhá léta a jeho nákupu nebudete litovat. Kromě toho, že je kobereček praktickým kouskem do každé koupelny, může podstatně změnit i vzhled místnosti.

Toaletní papír jako záchodový parťák

Určitě už se vám nejednou stalo, že jste ze záchodu volali na kohokoliv z rodiny, že v místnosti chybí toaleťák. A bez něj se v místnosti zkrátka neobejdete, ani místnost neopustíte. Zásoba toaletního papíru tak hraje v koupelně prim. Zapomeňte ale na škodlivé parfémované a uměle barvené papíry. V jednoduchosti je síla i zdraví! Alespoň pokud jde o tenhle více než potřebný papír.

Kvalitní vůně? Na záchod jako dělaná

Difuzér s kvalitním olejem i vonné tyčinky budou vůně pouštět tak akorát, aby byla příjemná pro každého, kdo do místnosti vejde. Kromě toho, že je někdy na záchodě vůně zkrátka potřeba, příjemné aroma navodí i dokonalou atmosféru v místnosti, kde by ji jen málokdo hledal.

Ať je záchod pořád čistý

Záchod nemusí být nový a místnost nemusí přetékat nejnovějšími designovými prvky. Co je ale potřeba? Aby byl vždy čistý. Proto mějte vždy po ruce záchodovou štětku a přípravek, kterým záchod i štětku snadno umyjete.

Na záchod za písničkou

Dobrá, zrovna reprák není věc, který na toaletě nesmí chybět, ale je to jedna z věcí, kterou v místnosti oceníte. Malý přenosný reproduktor můžete umístit kdekoliv v místnosti a pomocí bluetooth a svých oblíbených interpretů vytvoříte i na toaletě příjemnou atmosféru.

Obrazy patří i na toaletu

Zpříjemnit místnost lze i obrazem v rámu. Konkrétně právě na toaletu se hodí i vtipné slogany, plakáty nebo obrazy, které jako kdyby byly svým tématem stvořeny právě na WC.

Odložte si, prosím

Pokud si na záchod nosíte knihy či časopisy, určitě oceníte místo, kde budete čtivo moci nechat. Stojánek přímo na časopisy nebo malá polička tak bude tím pravým kusem nábytku.

Posviťte si na to!

Často bývá právě samostatné WC místností bez oken. Proto nezapomeňte na vhodné osvětlení, aby místnost nepůsobila spíše jako kobka.

Disponuje vaše toaleta vším zmíněným, nebo je pro vás reproduktor či obraz na záchodě zbytečností? Nebojte se experimentovat – místnost s toaletou to snese!