Je toaletní papír Renova bezpečný?

Hledáte dokonalý luxusní a originální dárek, kterým byste potěšili své kolegy, zaměstnance, přátele nebo rodinu? Limitovaná edice toaletního papíru Rouge & Noire navždy změní váš pohled na roli toaletního papíru!


Zajímá vás, zda je toaletní papír Renova bezpečný pro používání a splachování do toalety?

Věnovali jsme se těm nejcitlivějším otázkám týkajícím se toaletního papíru této značky a podle centrály Renova je papír bezpečný, pokud se používá k určenému účelu.

Jak bezpečné je splachovat toaletní papír Renova do záchodu?

Barevný toaletní papír Renova můžete používat ve všech běžných sanitárních systémech. Nabízí bezstarostné řešení bezpečné pro septik. (V dobře udržovaných standardních kanalizačních a septických systémech.)

Je používání barviv bezpečné?

Barviva jsou přímá a syntetická, vhodná pro dermatologický kontakt a přísady jsou v souladu se směrnicí 2002/61/ES. Certifikovaná tolerance testována pod dermatologickou a gynekologickou kontrolou. Testy provedené BFR a certifikace ISEGA (Nezávislý zkušební ústav).

Toaletní papír RENOVA byl testován pod dermatologickou a gynekologickou kontrolou. Kromě toho je RENOVA od uvedení řady Black Label na trh v roce 2005 bez reklamací. Společnost RENOVA přijala dobrovolný závazek omezit používání surovin s cílem chránit životní prostředí a zajistit zdraví a bezpečnost svých spotřebitelů.

Jsou výrobky Renova recyklovatelné?

Ano, jsou zcela recyklovatelné a také 100 % biologicky rozložitelné.

Jak voní toaletní papír?

Společnost Renova nanáší vůni na jádro role, nikoli přímo na papír. Santalový parfém, který přináší jemnou vůni, ale ne opojnou vůni.

Co znamená "stálobarevný"?

Stálobarevný znamená, že žádné barvivo se nepřenáší na tělo uživatele ani za vlhka. Výrobek je bezpečný pro použití k určenému účelu. Nepoužívejte však toaletní papír na textil.

Z čeho je vyrobena panenská buničina?

Ze 100 % buničiny. To znamená, že toaletní papír obsahuje pouze celulózová vlákna ze dřeva, takže je zcela biologicky odbouratelný. RENOVA používá také buničinu z České republiky.

Je toaletní papír vyráběn udržitelným způsobem?

RENOVA má certifikaci FSC (Forest Stewardship Council), která prokazuje, že jejich vlákna nepocházejí z nelegálního odlesňování. Potvrzuje tak, že hospodaření v lesích zachovává biologickou rozmanitost a prospívá životu místních lidí a pracovníků. Také udržuje ekonomickou životaschopnost.

Používá se při výrobě barevného toaletního papíru bělidlo a chlór?

Ne, ve skutečnosti barevný toaletní papír Renova není bělený a všechny jeho složky jsou kontrolovány na přítomnost chlóru. Vyrábí se z panenské buničiny, buď ECF, nebo TCF ( Elementary Chlor Free a Totally Chlorine Free).

Je bezpečné splachovat kuchyňské papírové utěrky nebo kapesníčky do záchodu?

NE! Kuchyňské papírové utěrky a kapesníčky vždy vyhazujte do koše, nikoli do toalety!

Je bezpečné splachovat recyklovaný toaletní papír?

Každý toaletní papír vyrobený ze 100 % recyklovaného papíru se téměř úplně rozpustí. Místo dlouhých a silných vláken má recyklovaný papír krátká vlákna, která se snadno rozpadají na krátké malé kousky.